mandag 28. oktober 2013

Gode koner er med på golf ferie til Thailand.....

Vegard er med i en golfklubb her i Shanghai. De arrangerer årlig en tur til Hua Hin i Thailand for å spille golf hver dag i en uke. Det vil si, mannen spiller golf, konene er på hotellet og passer barna. Det skal nevnes at da jeg synes dette hørtes ut som en god ide var vi på fest og det var sent på kvelden. Før jeg hadde rukket å tenke noe mer på dette hadde Vegard selvfølgelig benyttet sjansen å bestilt tur, før jeg kunne ombestemme meg....

Vi bodde på Hilton hotell, så man kan jo ikke klage heller!

 De dagene Kris og jeg hadde alene brukte vi stortsett på stranda eller ved bassenget. Her kunne man gjøre det meste, alt fra hesteridning til shopping eller massasje. Jeg er jo litt allergisk mot hest kan man si, men det bryr ikke Kris seg så mye om, hver dag løp jeg etter han og den faste hesten han valgte på stranda. Jeg er jo livredd for at denne hesten skal klikke å løpe så han detter av eller at denne hestemannen skal vise seg å være en kidnapper som selger hvite barn på e-bay. Noe rødsprengt og trangpustet fulgte jeg hvertfall godt med. Lokale folk synes tydligvis det var rart å se meg og Kris alene på stranda hver dag og mange kom å ville prate med oss. Det var to "dansere" fra Bangkok som kom bort hver dag for å prate og fortelle meg at jeg var veldig fin og hvit, de lurte litt på hvordan det var mulig å være så hvit og om det egentlig var noe lurt å være i sola for meg. Ellers var det mange morsomme barn og leke med og mødrene deres matet oss med noen rare små egg som vi selvfølgelig spiste.
Kristian fant seg lokale lekekamerater

 
 En dag var det full storm og det var ikke mulig å være ute. Det regnet så mye at det gikk nesten ikke å kjøre Tuk-Tuk en gang. Men gøy var det jo!
Går det å angre nå?

Spidy mater elefanten
 En dag brukte vi på elefantsafari. Det var veldig gøy. Som dere kan se av bilde ba de om frivillige til å gå inn til krokodillene. Av en eller annen grunn så ropte jeg pick me, pick me! Og det gjorde de. Da de skulle ha meg til å sitte på huk å putte en pinne inn i munnen på den største krokodilla der holdt jeg på å få hystreisk fnise anfall for jeg var så redd. Den samme mannen puttet hodet sitt inn i munnen på krokodillen etterpå.
fint i bassenget
 Vegard sin norske sjef har hus i Hua Hin og en dag inviterte de oss på middag og bading. Det var veldig fint og Kristian fikk spille golf i vannet.

 Det er vel ingen tvil om at golfferie var nok en engangsopplevelse for Mr Engh. Men jaggu var e digg å være i Thailand:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar