tirsdag 24. januar 2012

Reisen


Kristian er blitt stor og tung,
og måtte finne seg i å bli satt
ned og trillet i det meste.
 Vi var spente på hvordan reisen til Shanghai skulle gå, spesielt med tanke på Kristian. Totalt tar det ca. 18 timer å komme fra dør til dør. En treseter fra Oslo til Amsterdam var deilig, da kunne vi bytte litt på å leke med Kristian. Da vi kom til utgangen fikk vi en god nyhet - vi ble oppgradert til business!!! Vi var lykkelige, og hadde stor plass å leke med Kristian. Og når det var sengetid, snorket han umiddelbart.

Turen gikk faktisk så smertefritt at da narkohundene hoppet på bagasjebåndet i Shanghai, så var vi ganske sikre på at noen hadde plantet noe i veskene, eller at i hvert fall ett eller annet skulle skje. I lykkerus over en svært god reise så lot vi oss gledelig lure til å betale 500RMB for en taxi-tur som normalt koster 50. Men vi hadde i hvert fall plass til all bagasjen, og sikkerhetsbelter på Kristian.


God plass å leke på i flyet.

På Shanghai Links var ting omtrent som vi husket det. Landlig og fredelig - kanskje litt for fredelig. Vi er blitt godt mottatt her nede, og community senteret har fikset alt det skulle være på minuttet (bokstavelig talt) når vi har ringt. Neste innlegg skriver vi litt om den første tiden her nede.


Lekekamerater på Gardermoen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar